certyfikat14 - HACCP INTERNATIONAL

HACCP INTERNATIONAL – Obowiązek wdrażania systemu HACCP, kontrola i ocena zagrożeń jakie mogą wystąpić w obiektach gdzie znajduje się żywność.  Eliminowanie lub ograniczenie zagrożenia.  Zapewnienie bezpieczeństwa żywności i zdrowia konsumenta. Zwiększenie konkurencyjności na rynku.

Uczestnik szkolenia został zaznajomiony z wymaganiami dotyczącymi HACCP INTERNATIONAL. 

Cel Szkolenia :

  1. Zdobycie wiedzy z zakresu wymagań systemu HACCP, metodyki, wdrażania rozwiązań i nadzorowania.
  2. Poznanie zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (HACCP), oraz Dobrej Praktyki Higienicznej (HACCP)
  3. Ćwiczenia z zakresu działań pozaudytowych (ocena skali niezgodności, działania korygujące)
  4. Deratyzacja sklepów, dezynsekcja wózków i koszy sklepowych, deratyzacja sklepów.
  5. Określenie, norm, schematów działań przy prowadzeniu dokumentacji HACCP.

Zapraszamy do zapoznania się z zagadnieniami i problemami, o które rozwiązujemy:

Kliknij i zapoznaj się z naszą ofertą wdrażania systemów HACCP, GHP, BRC.

 

Bezpośredni kontakt

Wypełnij formularz