HACCP INTERNATIONAL - zwalczanie szczurów i myszy, zwalczanie much mrówek, oprysk na kleszcze i komary, zwalczanie pluskiew, dezynfekcja urzędów, dezynfekcja klimatyzacja, dezynfekcja i sprzątanie po zmarłych, gazowanie zbóż silosów magazynów, zamgławianie termiczne ulv, usuwanie roztoczy alergenów, ozonowanie mieszkań klimatyzacji, usuwanie grzybów pleśni bakterii, wdrożenie haccp punkty krytyczne, audyt biologa terenowego brc, dokumentacja haccp ghp gmp, szkolenia dla pracowników ifs haccp, sprzątanie poddaszy strychów piwnic, usuwanie odchodów gołębi i innych ptaków, sprzątanie i odkażanie po zgonach, zwalczanie roztoczy i ich alergenów, odgrzybianie, likwidacja pleśni grzybów alergenów, izolacja pozioma przy zawilgoceniu murów piwnic, osuszanie budynków i mieszkań, usuwanie wilgoci, badania laboratoryjne pleśni grzybów, pobieranie próbek z powietrza i różnych innych powierzchni

HACCP INTERNATIONAL – Obowiązek wdrażania systemu HACCP, kontrola i ocena zagrożeń jakie mogą wystąpić w obiektach gdzie znajduje się żywność.  Eliminowanie lub ograniczenie zagrożenia.  Zapewnienie bezpieczeństwa żywności i zdrowia konsumenta. Zwiększenie konkurencyjności na rynku.

Uczestnik szkolenia został zaznajomiony z wymaganiami dotyczącymi HACCP INTERNATIONAL. 

Cel Szkolenia :

  1. Zdobycie wiedzy z zakresu wymagań systemu HACCP, metodyki, wdrażania rozwiązań i nadzorowania.
  2. Poznanie zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (HACCP), oraz Dobrej Praktyki Higienicznej (HACCP)
  3. Ćwiczenia z zakresu działań pozaudytowych (ocena skali niezgodności, działania korygujące)
  4. Deratyzacja sklepów, dezynsekcja wózków i koszy sklepowych, deratyzacja sklepów.
  5. Określenie, norm, schematów działań przy prowadzeniu dokumentacji HACCP.

Zapraszamy do zapoznania się z zagadnieniami i problemami, o które rozwiązujemy:

Kliknij i zapoznaj się z naszą ofertą wdrażania systemów HACCP, GHP, BRC.

 

Bezpośredni kontakt

Wypełnij formularz