62 501 75 60

WYMAGANIA STANDARDU BRC FOOD VER. 8 ORAZ BRC PACKAGING AND PACKAGING MATERIALS VER. 6 Z OBSZARU OCHRONY PRZED SZKODNIKAMI.

WYMAGANIA STANDARDU BRC FOOD VER. 8 ORAZ BRC PACKAGING AND PACKAGING MATERIALS VER. 6 Z OBSZARU OCHRONY PRZED SZKODNIKAMI.

Szczegółowy plan szkolenia:

Szkolenie obejmowało zajęcia teoretyczne jak i również zajęcia praktyczne dotyczące następujących zagadnień:

  1. Wymagań oraz standardów BRC Global Standard Food Safety ver 8, 2018 oraz BRC Packaging and Packaging Materials ver.6, 2019 w obszarze Ochrony przed Szkodnikami.
  2. Przygotowanie, prowadzenie, niezbędnych aktualizacji dokumentów dotyczacych Księg DDD.
  3. Określenie, norm, schematów działań przy prowadzeniu dokumentacji DDD.
  4. Praktyczne zajęcia dotyczące przestrzegania standardów BRC , Ochrony przed szkodnikami , w zakładach.
  5. Analiza najczęściej występujących niezgodności podczas audytów oraz sposoby jak się ich ustrzec, na co zwrócić uwagę przygotowując się do audytu.
  6. Praktyczne rozwiązywana „scenek audytowych” – przygotowanie, propozycja planów na działania korygujące.