WYMAGANIA STANDARDU BRC FOOD VER. 8 ORAZ BRC PACKAGING AND PACKAGING MATERIALS VER. 6 Z OBSZARU OCHRONY PRZED SZKODNIKAMI. - zwalczanie szczurów i myszy, zwalczanie much mrówek, oprysk na kleszcze i komary, zwalczanie pluskiew, dezynfekcja urzędów, dezynfekcja klimatyzacja, dezynfekcja i sprzątanie po zmarłych, gazowanie zbóż silosów magazynów, zamgławianie termiczne ulv, usuwanie roztoczy alergenów, ozonowanie mieszkań klimatyzacji, usuwanie grzybów pleśni bakterii, wdrożenie haccp punkty krytyczne, audyt biologa terenowego brc, dokumentacja haccp ghp gmp, szkolenia dla pracowników ifs haccp, sprzątanie poddaszy strychów piwnic, usuwanie odchodów gołębi i innych ptaków, sprzątanie i odkażanie po zgonach, zwalczanie roztoczy i ich alergenów, odgrzybianie, likwidacja pleśni grzybów alergenów, izolacja pozioma przy zawilgoceniu murów piwnic, osuszanie budynków i mieszkań, usuwanie wilgoci, badania laboratoryjne pleśni grzybów, pobieranie próbek z powietrza i różnych innych powierzchni

Szczegółowy plan szkolenia:

Szkolenie obejmowało zajęcia teoretyczne jak i również zajęcia praktyczne dotyczące następujących zagadnień:

  1. Wymagań oraz standardów BRC Global Standard Food Safety ver 8, 2018 oraz BRC Packaging and Packaging Materials ver.6, 2019 w obszarze Ochrony przed Szkodnikami.
  2. Przygotowanie, prowadzenie, niezbędnych aktualizacji dokumentów dotyczacych Księg DDD.
  3. Określenie, norm, schematów działań przy prowadzeniu dokumentacji DDD.
  4. Praktyczne zajęcia dotyczące przestrzegania standardów BRC , Ochrony przed szkodnikami , w zakładach.
  5. Analiza najczęściej występujących niezgodności podczas audytów oraz sposoby jak się ich ustrzec, na co zwrócić uwagę przygotowując się do audytu.
  6. Praktyczne rozwiązywana “scenek audytowych” – przygotowanie, propozycja planów na działania korygujące.

Zapraszamy do zapoznania się z zagadnieniami i problemami, o które rozwiązujemy:

Kliknij i zapoznaj się z naszą ofertą wdrażania systemów HACCP, GHP, BRC.

 

Bezpośredni kontakt

Wypełnij formularz