Zadania biologa terenowego wykonującego inspekcję zakładu produkującego żywność. Systemy zabezpieczenia obiektu przed szkodnikami: Dezynsekcja i Deratyzacja. Biolog terenowy i jego zadania. Kompetencje osób pracujących w firmach zajmujących się zwalczaniem szkodników wg Normy PN-EN 16636. Tesco Standard Produkcji Żywności wersja 6. Sekcja 24 „Zwalczanie szkodników”. Ocena ryzyka od owadów i gryzoni. Inspekcja obiektu przeprowadzona przez ‚biologa terenowego’
Zapraszamy do zapoznania się z zagadnieniami i problemami, o które rozwiązujemy:
- Czym jest dezynfekcja w zakładach spożywczych?
- Pluskwa – przygotowanie mieszkania do zabiegu
- HACCP Nadzór i wdrażanie
- Zwalczanie szkodników i monitoring HACCP,GHP,BRC
- Oprysk na kleszcze w ogrodzie
Kliknij i zapoznaj się z naszą ofertą wdrażania systemów HACCP, GHP, BRC.