Zarządzanie organizmami szkodliwymi w zakładach przemysłu spożywczego-BRC wersja 8 - zwalczanie szczurów i myszy, zwalczanie much mrówek, oprysk na kleszcze i komary, zwalczanie pluskiew, dezynfekcja urzędów, dezynfekcja klimatyzacja, dezynfekcja i sprzątanie po zmarłych, gazowanie zbóż silosów magazynów, zamgławianie termiczne ulv, usuwanie roztoczy alergenów, ozonowanie mieszkań klimatyzacji, usuwanie grzybów pleśni bakterii, wdrożenie haccp punkty krytyczne, audyt biologa terenowego brc, dokumentacja haccp ghp gmp, szkolenia dla pracowników ifs haccp, sprzątanie poddaszy strychów piwnic, usuwanie odchodów gołębi i innych ptaków, sprzątanie i odkażanie po zgonach, zwalczanie roztoczy i ich alergenów, odgrzybianie, likwidacja pleśni grzybów alergenów, izolacja pozioma przy zawilgoceniu murów piwnic, osuszanie budynków i mieszkań, usuwanie wilgoci, badania laboratoryjne pleśni grzybów, pobieranie próbek z powietrza i różnych innych powierzchniZarządzanie organizmami szkodliwymi w zakładach przemysłu spożywczego-BRC wersja 8 - zwalczanie szczurów i myszy, zwalczanie much mrówek, oprysk na kleszcze i komary, zwalczanie pluskiew, dezynfekcja urzędów, dezynfekcja klimatyzacja, dezynfekcja i sprzątanie po zmarłych, gazowanie zbóż silosów magazynów, zamgławianie termiczne ulv, usuwanie roztoczy alergenów, ozonowanie mieszkań klimatyzacji, usuwanie grzybów pleśni bakterii, wdrożenie haccp punkty krytyczne, audyt biologa terenowego brc, dokumentacja haccp ghp gmp, szkolenia dla pracowników ifs haccp, sprzątanie poddaszy strychów piwnic, usuwanie odchodów gołębi i innych ptaków, sprzątanie i odkażanie po zgonach, zwalczanie roztoczy i ich alergenów, odgrzybianie, likwidacja pleśni grzybów alergenów, izolacja pozioma przy zawilgoceniu murów piwnic, osuszanie budynków i mieszkań, usuwanie wilgoci, badania laboratoryjne pleśni grzybów, pobieranie próbek z powietrza i różnych innych powierzchni

Program szkolenia:

  • Zarządzanie organizmami szkodliwymi
  • Integrowane zarządzanie organizmami szkodliwymi (IPM) w zakładach przemysłu spożywczego
  • Standard BRC a zarządzenie organizmami szkodliwymi: Wersja 8 obowiązująca od marca 2019 r.
  • IFS wersja 6
  • Postępowanie technika ddd zgodnie z normą PN-en 16636 przy wykonywaniu usługi w zakładzie przemysłu spożywczego: zarządzanie populacją “moli spożywczych”
  • Karaczany w zakładzie przemysłu spożywczego
  • Jak przygotować się do audytu YUM!
  • Oddalanie ptaków występujących na zewnątrz obiektów
  • Wykorzystanie szponiastych do oddalania ptaków od obiektów zakładów przemysłu spożywczego-pokaz sokolniczy
  • Usuwanie ptaków z  pomieszczeń. Usuwanie odchodów ptasich
  • Rozwiązywanie problemu z ptakami-wyłapywanie gołębi miejskich i wróbli za pomocą pułapek

Zapraszamy do zapoznania się z zagadnieniami i problemami októre rozwiązujemy:

Kliknij i zapoznaj się z naszą ofertą wdrażania systemów HACCP, GHP, BRC.

 

Bezpośredni kontakt

Wypełnij formularz