62 501 75 60

Zarządzanie organizmami szkodliwymi w zakładach przemysłu spożywczego-BRC wersja 8

Zarządzanie organizmami szkodliwymi w zakładach przemysłu spożywczego-BRC wersja 8

Program szkolenia:

  • Zarządzanie organizmami szkodliwymi
  • Integrowane zarządzanie organizmami szkodliwymi (IPM) w zakładach przemysłu spożywczego
  • Standard BRC a zarządzenie organizmami szkodliwymi: Wersja 8 obowiązująca od marca 2019 r.
  • IFS wersja 6
  • Postępowanie technika ddd zgodnie z normą PN-en 16636 przy wykonywaniu usługi w zakładzie przemysłu spożywczego: zarządzanie populacją „moli spożywczych”
  • Karaczany w zakładzie przemysłu spożywczego
  • Jak przygotować się do audytu YUM!
  • Oddalanie ptaków występujących na zewnątrz obiektów
  • Wykorzystanie szponiastych do oddalania ptaków od obiektów zakładów przemysłu spożywczego-pokaz sokolniczy
  • Usuwanie ptaków z  pomieszczeń. Usuwanie odchodów ptasich
  • Rozwiązywanie problemu z ptakami-wyłapywanie gołębi miejskich i wróbli za pomocą pułapek