Auditor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności według wymagań ISO 22000:2018, HACCP, IFS v6.1, BRC v8. Szkolenie odbyło się w Warszawie i zostało zrealizowane przez fimę DEKRA.
Odbyte szkolenie, przygotowało nas do:
– stworzenia planu auditu, zgodne z BRC i HACCP
– przedstawienia kryteriów stwierdzenia niezgodności, wraz z dokumentacją
– prowadzenia auditu wewnętrznego w ramach systemów BRC i HACCP
– zaproponowania działań wynikający z przeprowadzenia auditu
Uczestnik szkolenia został zaznajomiony z wymaganiami dotyczącymi wdrożenia międzynarodowego systemu bezpieczeństwa żywności HACCP, (Analiza zagrożeń i Punktów krytycznych Kontroli) zgodnego z zasadami Codex Alimentarius.
Cel Szkolenia :
- Zdobycie wiedzy z zakresu wymagań systemu HACCP, metodyki, wdrażania rozwiązań i nadzorowania.
- Poznanie zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP), oraz Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP)
- Ćwiczenia z zakresu działań poaudytowych (ocena skali niezgodności , działania korygujące)
- Deratyzacja sklepów, dezynsekcja wózków i koszy sklepowych, deratyzacja sklepów.
- Określenie, norm, schematów działań przy prowadzeniu dokumentacji DDD.
Zapraszamy do zapoznania się z zagadnieniami i problemami októre rozwiązujemy:
- Czym jest dezynfekcja w zakładach spożywczych?
- Pluskwa – przygotowanie mieszkania do zabiegu
- HACCP Nadzór i wdrażanie
- Zwalczanie szkodników i monitoring HACCP,GHP,BRC
- Oprysk na kleszcze w ogrodzie
Kliknij i zapoznaj się z naszą ofertą wdrażania systemów HACCP, GHP, BRC.