Plan Szkolenia:
- Zapoznanie się z zadaniami Inspekcji Weterynaryjnych oraz charakterystyką dotyczą kontroli oraz nadzorowania .
- Zaznajomienie się jak powinny wyglądać prawidłowo przeprowadzone kontrole oraz na jakie aspekty zwrócić największą uwagę podczas
- HACCP –zalecenia dotyczące podziału na 3 bariery ochronne obiektów.
- Określenie odpowiednich form działań dla firm zajmujących się świadczeniem usług DDD w zakładach.
- Określenie zagrożeń jakie powinny być brane pod uwagę przy świadczeniu usług DDD w podmiotach nadzorowanych przez Inspekcje Weterynaryjne.
- Odpowiednia higiena bezpośredniego otoczenia obiektu.
- Czynniki sprzyjające schronieniu i zagnieżdżeniu szkodników.
Zapraszamy do zapoznania się z zagadnieniami i problemami, o które rozwiązujemy:
- Jak pozbyć się kretów i nornic?
- Pluskwa – przygotowanie mieszkania do zabiegu
- Osy – jak często stosuje się dezynsekcję?
- Zwalczanie szkodników i monitoring HACCP,GHP,BRC
- Oprysk na kleszcze w ogrodzie
Kliknij i zapoznaj się z naszą ofertą wdrażania systemów HACCP, GHP, BRC.