Szczegółowy plan szkolenia:
Szkolenie obejmowało zajęcia teoretyczne jak i również zajęcia praktyczne dotyczące następujących zagadnień:
- Wymagań oraz standardów BRC Global Standard Food Safety ver 8, 2018 oraz BRC Packaging and Packaging Materials ver.6, 2019 w obszarze Ochrony przed Szkodnikami.
- Przygotowanie, prowadzenie, niezbędnych aktualizacji dokumentów dotyczacych Księg DDD.
- Określenie, norm, schematów działań przy prowadzeniu dokumentacji DDD.
- Praktyczne zajęcia dotyczące przestrzegania standardów BRC , Ochrony przed szkodnikami , w zakładach.
- Analiza najczęściej występujących niezgodności podczas audytów oraz sposoby jak się ich ustrzec, na co zwrócić uwagę przygotowując się do audytu.
- Praktyczne rozwiązywana “scenek audytowych” – przygotowanie, propozycja planów na działania korygujące.
Zapraszamy do zapoznania się z zagadnieniami i problemami, o które rozwiązujemy:
- Czym jest dezynfekcja w zakładach spożywczych?
- Pluskwa – przygotowanie mieszkania do zabiegu
- HACCP Nadzór i wdrażanie
- Zwalczanie szkodników i monitoring HACCP,GHP,BRC
- Dezynsekcja – zwalczanie owadów. Partner PSPDDD
Kliknij i zapoznaj się z naszą ofertą wdrażania systemów HACCP, GHP, BRC.