Uczestnik szkolenia został zaznajomiony z wymaganiami dotyczącymi wdrożenia międzynarodowego systemu bezpieczeństwa żywności HACCP, (Analiza zagrożeń i Punktów krytycznych Kontroli) zgodnego z zasadami Codex Alimentarius.
Cel Szkolenia :
- Zdobycie wiedzy z zakresu wymagań systemu HACCP, metodyki, wdrażania rozwiązań i nadzorowania.
- Poznanie zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP), oraz Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP)
- Ćwiczenia z zakresu działań poza audytowych (ocena skali niezgodności , działania korygujące)
Zapraszamy do zapoznania się z zagadnieniami i problemami, o które rozwiązujemy:
- Czym jest dezynfekcja w zakładach spożywczych?
- Pluskwa – przygotowanie mieszkania do zabiegu
- HACCP Nadzór i wdrażanie
- Zwalczanie szkodników i monitoring HACCP,GHP,BRC
- Oprysk na kleszcze w ogrodzie
Kliknij i zapoznaj się z naszą ofertą wdrażania systemów HACCP, GHP, BRC.