Program szkolenia:
- Zarządzanie organizmami szkodliwymi
- Integrowane zarządzanie organizmami szkodliwymi (IPM) w zakładach przemysłu spożywczego
- Standard BRC a zarządzenie organizmami szkodliwymi: Wersja 8 obowiązująca od marca 2019 r.
- IFS wersja 6
- Postępowanie technika ddd zgodnie z normą PN-en 16636 przy wykonywaniu usługi w zakładzie przemysłu spożywczego: zarządzanie populacją “moli spożywczych”
- Karaczany w zakładzie przemysłu spożywczego
- Jak przygotować się do audytu YUM!
- Oddalanie ptaków występujących na zewnątrz obiektów
- Wykorzystanie szponiastych do oddalania ptaków od obiektów zakładów przemysłu spożywczego-pokaz sokolniczy
- Usuwanie ptaków z pomieszczeń. Usuwanie odchodów ptasich
- Rozwiązywanie problemu z ptakami-wyłapywanie gołębi miejskich i wróbli za pomocą pułapek
Zapraszamy do zapoznania się z zagadnieniami i problemami októre rozwiązujemy:
- Czym jest dezynfekcja w zakładach spożywczych?
- Pluskwa – przygotowanie mieszkania do zabiegu
- HACCP Nadzór i wdrażanie
- Zwalczanie szkodników i monitoring HACCP,GHP,BRC
- Oprysk na kleszcze w ogrodzie
Kliknij i zapoznaj się z naszą ofertą wdrażania systemów HACCP, GHP, BRC.