Opis planu szkolenia :
- System bezpieczeństwa żywności zgodny z wymaganiami normy PN-EN ISO 22000 i HACCP
- Interpretacja i analiza wymagań normy PN-EN ISO 22000 I HACCP Audit systemu bezpieczeństwa żywności – metoda weryfikacji systemu zarządzania żywnością</li
- Audit systemu bezpieczeństwa żywności – metoda weryfikacji systemu zarządzania żywnością
- Cele auditu, rodzaje auditów, planowanie i przygotowanie auditu – lista pytań.
- Przeprowadzanie auditu: zasady prowadzenia badania na miejscu, pojęcie niezgodności, dokumentowanie wyników auditu.
Zapraszamy do zapoznania się z zagadnieniami i problemami, o które rozwiązujemy:
- Czym jest dezynfekcja w zakładach spożywczych?
- Pluskwa – przygotowanie mieszkania do zabiegu
- HACCP Nadzór i wdrażanie
- Zwalczanie szkodników i monitoring HACCP,GHP,BRC
- Oprysk na kleszcze w ogrodzie
Kliknij i zapoznaj się z naszą ofertą wdrażania systemów HACCP, GHP, BRC.