HACCP INTERNATIONAL – Obowiązek wdrażania systemu HACCP, kontrola i ocena zagrożeń jakie mogą wystąpić w obiektach gdzie znajduje się żywność. Eliminowanie lub ograniczenie zagrożenia. Zapewnienie bezpieczeństwa żywności i zdrowia konsumenta. Zwiększenie konkurencyjności na rynku.
Uczestnik szkolenia został zaznajomiony z wymaganiami dotyczącymi HACCP INTERNATIONAL.
Cel Szkolenia :
- Zdobycie wiedzy z zakresu wymagań systemu HACCP, metodyki, wdrażania rozwiązań i nadzorowania.
- Poznanie zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (HACCP), oraz Dobrej Praktyki Higienicznej (HACCP)
- Ćwiczenia z zakresu działań pozaudytowych (ocena skali niezgodności, działania korygujące)
- Deratyzacja sklepów, dezynsekcja wózków i koszy sklepowych, deratyzacja sklepów.
- Określenie, norm, schematów działań przy prowadzeniu dokumentacji HACCP.
Zapraszamy do zapoznania się z zagadnieniami i problemami, o które rozwiązujemy:
- Czym jest dezynfekcja w zakładach spożywczych?
- Pluskwa – przygotowanie mieszkania do zabiegu
- HACCP Nadzór i wdrażanie
- Zwalczanie szkodników i monitoring HACCP,GHP,BRC
- Oprysk na kleszcze w ogrodzie
Kliknij i zapoznaj się z naszą ofertą wdrażania systemów HACCP, GHP, BRC.