Wykonywanie usług ochrony przed szkodnikami.
Uczestnik szkolenia został zaznajomiony z wymaganiami dotyczącymi wykonywania usług ochrony przed szkodnikami
Tematyka szkolenia:
- Zachowanie różnorodności biologicznej podczas zwalczania gryzoni.
- Zasady integrowanych metod zwalczania szkodników.
- Zagrożenia dla człowieka, produkcji i środowiska od produktów biobójczych stosowanych w zabiegach zwalczania szkodników.
- Ocena ryzyka od szkodników w zakładzie produkcyjnym i Plan Zarządzania Ryzykiem od szkodników.
- Magazyn i przechowywanie produktów biobójczych i środków ochrony roślin.
Zapraszamy do zapoznania się z zagadnieniami i problemami, które rozwiązujemy:
- Czym jest dezynfekcja w zakładach spożywczych?
- Pluskwa – przygotowanie mieszkania do zabiegu
- HACCP Nadzór i wdrażanie
- Zwalczanie szkodników i monitoring HACCP,GHP,BRC
- Oprysk na kleszcze w ogrodzie
Kliknij i zapoznaj się z naszą ofertą wdrażania systemów HACCP, GHP, BRC.